Accountmanager Foodservice (m/v)

Accountmanager Foodservice (m/v)

Al sinds de oprichting in 1993 produceert Pure Ingredients diverse gerechten uit verschillende keukens. Destijds begonnen onder de naam Mekkafood, is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot marktleider op de halalmarkt. Tegenwoordig biedt Pure Ingredients een uniek merkportfolio met een toegankelijk assortiment voor iedereen die zo nu en dan eens ‘iets anders’ op tafel wil.

De ambitie van Pure Ingredients is om de omzet in Foodservice de komende jaren te verdubbelen binnen het Foodservice kanaal. Om dat te realiseren wordt ingezet op twee pijlers, namelijk: bredere samenwerking met groothandels en national accounts en uitbreiding van de distributie binnen de diverse kanalen. De (Key) Accountmanager Foodservice speelt in het realiseren van deze pijlers een cruciale rol.

Wat ga je doen?

Jouw kerntaken zijn:

 • Behalen van de salesdoelstellingen, waaronder het creëren van new business binnen de Foodservice
 • Vertalen van commerciële plannen naar account specifieke plannen
 • Ontwikkelen en implementeren van kanaal specifieke plannen
 • Opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met klanten
 • Verantwoordelijk voor distributie en positionering van het productportfolio (incl. innovaties/concepten en sales promoties) van Pure Ingredients
 • Voert zelfstandig jaaronderhandelingen bij de klanten
 • Werkt nauw samen met andere afdelingen, zoals Marketing en Productie

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
 • Rond drie jaar ervaring in een soortgelijke commerciële functie, bij voorkeur bij een FMCG leverancier/fabrikant of grossier
 • Sterke communicatieve vaardigheden, ervaring met onderhandelen op hoofdkantoor niveau, weet anderen te overtuigen, is resultaat gedreven en werkt nauw samen met collega’s van alle afdelingen. Durft van de gebaande paden af te wijken.
 • Je bent in staat cijfers te analyseren en te vertalen naar concrete commerciële plannen en salesdoelstellingen

Wat kunnen wij jou bieden?

Een zelfstandige en commerciële spilfunctie binnen een internationaal georiënteerde onderneming. Deze functie richt zich op een breed en afwisselend takenpakket, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. De bedrijfscultuur is informeel, familiair en hecht veel waarde aan het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid. We staan om jou te springen als jij jouw ambities en ervaring met ons wilt delen!

Reageren?

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe (Key) Accountmanager Foodservice! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy