Accountmanager

Accountmanager

Bedrijfsprofiel

Al sinds 1993 produceert Pure Ingredients smaakvolle gerechten uit verschillende internationale keukens. Met een grote diversiteit aan hoogwaardige en unieke producten is Pure Ingredients marktleider op de halalmarkt. De producten zijn bedoeld voor iedereen die snel en gemakkelijk iets lekker anders op tafel wil.

Om onze groeidoelstellingen te realiseren, zijn wij op zoek naar een

Accountmanager

Wat ga je doen?

In deze functie bezoek je etnische groothandels en winkeliers in geheel Nederland (evt. België) om het productassortiment van Pure Ingredients te introduceren, upgraden en uit te bouwen. Tevens initieer en realiseer je (product)innovaties en tailormade activiteiten op de winkelvloer. Ontwikkelingen binnen de markt volg je nauwgezet en je ontwikkelt ideeën om hier op in te springen (nieuwe producten, concepten en marketingactiviteiten). Deelname aan beurzen en/of netwerkbijeenkomsten is een vast onderdeel van de functie van Accountmanager, alsook het meehelpen organiseren. In deze functie werk je intensief samen met andere Accountmanagers en rapporteer je aan de Salesmanager Foodservice.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring met etnische groothandels en winkeliers en/of werken in de commerciële buitendienst
  • Je hebt een passie voor (frozen) food
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Arabische taal is een pré
  • In bezit van rijbewijs B en bereid om te reizen, incidenteel evt. met overnachting
  • Je bent gewend te werken met een sales informatie systeem
  • Jouw succesformule is een combinatie van inlevingsvermogen, enthousiasme en communicatieve vaardigheden. Je  bent pragmatisch en ondernemend en functioneert prima binnen een team waarbij flexibiliteit voorop staat.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een gevarieerde functie binnen een internationaal georiënteerde onderneming. Deze functie richt zich op een breed en afwisselend takenpakket, waarbij op alle niveaus en met personen met verschillende achtergronden wordt samengewerkt. De bedrijfscultuur is informeel, familiair en hecht veel waarde aan het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid. We staan om jou te springen als jij jouw ambities en ervaring met ons wilt delen!

Reageren?

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Accountmanager! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu.