Foodtruckchauffeurs (m/v)

Foodtruckchauffeurs (m/v)

Bedrijfsprofiel

Geïnspireerd door uiteenlopende windstreken, produceren wij al sinds 1993 producten uit verschillende keukens die de basis vormen voor overheerlijke gerechten. Pure Ingredients groeide, aanvankelijk onder de naam Mekkafood, snel uit tot marktleider op de halalmarkt. Inmiddels is ons aanbod uitgegroeid tot een uniek merkportfolio met een toegankelijk assortiment voor iedereen die zo nu en dan iets anders op tafel wil.

Pure Ingredients heeft diverse geweldige foodtrucks om de merken mee te ondersteunen. Deze worden onder andere ingezet op festivals, events en beurzen en bij scholen, bedrijven en supermarkten. Voor het vervoeren van deze foodtrucks, zijn wij op oproepbasis op zoek naar meerdere

Foodtruckchauffeurs (m/v)

 

Wat ga je doen?

In deze functie zorg je er voor dat de foodtruck naar de locatie van de inzet wordt gebracht. Tevens zorg je er voor dat de foodtruck startklaar wordt achtergelaten. Het kan voorkomen dat je zelf wordt ingezet als ondersteuning van de bemanning van de foodtruck.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Het betreft een functie op oproepbasis; je kunt werken wanneer jij dat wilt!
  • Werken op weekenddagen en/of feestdagen mag geen enkel probleem zijn
  • Enig technisch inzicht is een pré
  • Je bent flexibel (vooral qua werkdagen en werktijden) en maakt snel contact
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs C en/of BE. Heb je dit niet, dan hoef je niet te reageren!
  • Leeftijd speelt geen rol

Wat kunnen wij jou bieden?

Je komt te werken in een poule van chauffeurs binnen een familiaire omgeving.

Je hebt veel vrijheid en er is ruimte voor gezelligheid.

Reageren?

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Foodtruckchauffeur! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu t.a.v. Inge Bloemen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy