Hoofd Technische Dienst

Hoofd Technische Dienst

Bedrijfsprofiel

Al sinds 1993 produceert Pure Ingredients smaakvolle gerechten uit verschillende internationale keukens. Met een grote diversiteit aan hoogwaardige en unieke producten is Pure Ingredients marktleider op de halalmarkt. De producten zijn bedoeld voor iedereen die snel en gemakkelijk iets lekker anders op tafel wil. Om onze groeidoelstellingen te realiseren, zijn wij op zoek naar een

Hoofd Technische Dienst

 

Wat ga je doen?

In de functie van Hoofd Technische Dienst ben je voor alle productielocaties verantwoordelijk voor het preventieve onderhoud van machines en gereedschappen conform onderhoudsplan en het voorkomen en opheffen van storingen. In dit kader voer je dan ook regelmatig inspectierondes uit. Tevens neem je maatregelen in geval van calamiteiten.

Je doet proactief analyses en verbetervoorstellen op het gebied van technische zaken met inachtneming van de geldende veiligheidsvoorschriften en hygiëne-eisen. Tevens kijk je breder dan je eigen afdeling en deel je je kennis en ervaring met anderen, met als doel om het totale productieproces te verbeteren (efficiency, kwaliteit, veiligheid).

Je rapporteert direct aan de Operations Manager en werkt nauw samen met de Productieleiders. Je stuurt een team aan van 7FTE. Je bent aanspreekpunt voor externe partners, waarbij jij zorgdraagt voor het binnenhalen en beoordelen van offertes en het coördineren van hun werkzaamheden.

Je werkt tevens in projectmatige vorm samen met de Projectleider.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Een afgeronde technische opleiding op HBO niveau en passie voor techniek;
  • Aantoonbaar leidinggevende ervaring in een technische functie, bij voorkeur in de food;
  • Ervaren in (technische) verbeterprojecten;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van ERP, bij voorkeur SAP, is een vereiste
  • Je bent een teamplayer en deelt graag kennis en ervaring, je werkt planmatig en georganiseerd. Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en hebt een hands on mentaliteit.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een zeer gevarieerde functie met grote technische uitdagingen en een variatie aan projecten binnen een onderneming waar verschillende smaken en culturen niet vreemd zijn. De bedrijfscultuur is informeel, familiair en hecht veel waarde aan het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid. We staan om jou te springen als jij jouw ambities en ervaring met ons wilt delen!

 

Reageren?

Pure Ingredients heeft een rijke historie en blijft zichzelf continue vernieuwen. Daardoor kan je als professional binnen het bedrijf echte impact maken. Spreekt dit profiel jou aan? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Hoofd Technische Dienst en maak het verschil! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy