Monteur Technische Dienst

Monteur Technische Dienst

Bedrijfsprofiel

Al sinds 1993 produceert Pure Ingredients smaakvolle gerechten uit verschillende internationale keukens. Met een grote diversiteit aan hoogwaardige en unieke producten is Pure Ingredients marktleider op de halalmarkt. De producten zijn bedoeld voor iedereen die snel en gemakkelijk iets lekker anders op tafel wil. Om onze groeidoelstellingen te realiseren, zijn wij voor onze twee productielocaties in Nederland op zoek naar een

Monteur Technische Dienst

Wat ga je doen?

In de functie van Monteur Technische Dienst draag je zorg voor het preventieve onderhoud van machines en gereedschappen conform onderhoudsplan en het voorkomen en opheffen van storingen. Je voert taken uit op mechanisch en elektrotechnisch gebied waarbij je kan denken aan procestechniek tot bestuur- en regeltechnieken. Je werkt vrij zelfstandig in de uitvoering en bereidt het geplande onderhoud voor. Van de uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage en werk je eventuele technische documentatie bij. Je plant en begeleidt (monteurs van) derden die voor bepaalde werkzaamheden worden ingehuurd.

Indien nodig doe je bestellingen van onderdelen en materialen en hou je de voorraad bij van reserveonderdelen. Hoofdzaak is dat het productieproces ongestoord kan doorlopen. Nieuwe ideeën en verbetervoorstellen op technisch gebied worden enorm gewaardeerd. Je rapporteert direct aan het Hoofd Technische Dienst en werkt nauw samen met het TD team in Duitsland en de productie- en afdelingsleiders (operators).

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Een afgeronde technische opleiding op MBO niveau en een passie voor techniek (bij voorkeur in combinatie met food);
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Elektrotechnische kennis en ervaring is een pré;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een basis beheersing van de Duitse taal in woord is een pré;
  • Je bent een teamplayer en deelt graag kennis en ervaring, je werkt planmatig en georganiseerd. Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en hebt een hands on mentaliteit.
  • Het betreft in eerste instantie een functie in dagdienst, echter enige flexibiliteit hieromtrent is gewenst.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een zeer gevarieerde functie verdeeld over twee verschillende productielocaties (Venlo en Belfeld) met diverse technische uitdagingen en projecten. De bedrijfscultuur is informeel, familiair en hecht veel waarde aan het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid. We staan om jou te springen als jij jouw ambities en ervaring met ons wilt delen!

Reageren?

Pure Ingredients heeft een rijke historie en blijft zichzelf continue vernieuwen. Daardoor kan je als professional binnen het bedrijf echte impact maken. Spreekt dit profiel jou aan? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Monteur Technische Dienst en maak het verschil! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy