Operators

Operators

Waar ga je werken?

Al sinds 1993 produceert Pure Ingredients smaakvolle gerechten uit verschillende internationale keukens. Met een grote diversiteit aan hoogwaardige en unieke producten is Pure Ingredients marktleider op de halalmarkt. De producten zijn bedoeld voor iedereen die snel en gemakkelijk iets lekker anders op tafel wil. Voor onze nieuwe productielocatie in Belfeld (2022), zijn wij per direct op zoek naar meerdere

Operators (m/v)

 

Wat ga je doen?

Je controleert, coördineert en bewaakt het productieproces onder leiding van de productieleider. In dit kader voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Controle op de aanwezigheid van de juiste grondstoffen
  • Opstarten en instellen van machines
  • Registreren van de nodige productiegegevens
  • Ombouwen van machines en evt. eerstelijns machineonderhoud
  • Controle van de productieoutput aan de hand van vooraf bepaalde KPI’s;

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen. Jij hebt hierin een voorbeeldfunctie.

 

Wie ben jij?

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en hebt technische (basis)kennis en/of ervaring. Bij voorkeur heb je een afgeronde VAPRO opleiding op jouw CV staan. Ervaring in de food heeft onze voorkeur en HACCP is voor jou een bekend begrip. Je beheerst de Nederlandse, Engelse of Duitse taal. Je weet van aanpakken, bent flexibel en bereid anderen te helpen. Je denkt altijd in oplossingen en weet anderen te motiveren.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Op deze functie is de cao voor de Gemaksvoedingindustrie van toepassing. Dit is een zeer aantrekkelijke cao met diverse voordelen, zoals ATV en een eindejaarsuitkering. Pure Ingredients is een groeiend bedrijf met een open en familiaire bedrijfscultuur. Je komt terecht in een state of the art productieomgeving, waarbij initiatief en eigen inbreng zeer op prijs worden gesteld. In eerste instantie starten we in dagdienst, maar een uitbreiding naar 2-ploegendiensten behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn IFS en Halal gecertificeerd.

 

Reageren?

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Operator! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy