Routeverkoper

Routeverkoper

Bedrijfsprofiel

“Continu inspelend op de behoeftes van een veranderende maatschappij, streven wij naar een wereld waarin gemak in één adem wordt genoemd met verantwoord, smaakvol en divers.”

Al sinds de oprichting in 1993 produceert Pure Ingredients diverse gerechten uit verschillende keukens. Destijds begonnen onder de naam Mekkafood, is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot marktleider op de halalmarkt. Tegenwoordig biedt Pure Ingredients een uniek merkportfolio met een toegankelijk assortiment voor iedereen die zo nu en dan eens ‘iets anders’ op tafel wil.

Om onze groeidoelstellingen te kunnen realiseren en ons team te versterken, zijn wij op korte termijn op zoek naar een

ROUTEVERKOPER (m/v, fulltime)

Wat ga je doen?

In deze functie zorg je er voor dat de producten van Pure Ingredients tijdig en conform gestelde kwaliteitsnormen worden afgeleverd bij etnische levensmiddelenwinkels in Nederland en Duitsland. Tevens ben je actief in het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande en nieuwe klanten. Je ziet toe op de aanwezigheid van het juiste productassortiment bij klanten en adviseert/informeert hen over nieuwe producten, acties, monsters en ontwikkelingen.

Naar wie zijn we op zoek?

  • In bezit van rijbewijs C, incl. code 95. Het is eventueel mogelijk om dit rijbewijs via Pure Ingredients te behalen.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, een basis beheersing van de Duitse taal.
  • Kennis en/of ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
  • Affiniteit met de markt en de producten.
  • Je hebt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
  • Jouw succesformule is een combinatie van resultaatgerichtheid, gedrevenheid en een hoge gunfactor. Daarnaast ben je flexibel, zelfstandig en sociaal.

Wat kunnen wij jou bieden?

Je komt te werken in een inspirerende omgeving, binnen een gemotiveerd team. Je ontvangt een marktconforme beloning en een uitstekende bonusregeling.

Reageren

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Routeverkoper! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu t.a.v. de afdeling HR.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy