Strategisch Inkoper

Strategisch Inkoper

Bedrijfsprofiel
Al sinds 1993 produceert Pure Ingredients smaakvolle gerechten uit verschillende internationale keukens. Met een grote diversiteit aan hoogwaardige en unieke producten is Pure Ingredients marktleider op de halalmarkt. De producten zijn bedoeld voor iedereen die snel en gemakkelijk iets lekker anders op tafel wil. Om onze groeiambities mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar een

Strategisch Inkoper


De Strategisch Inkoper is verantwoordelijk voor op directieniveau bepaalde strategische inkoopprojecten en het behalen van bijbehorende doelstellingen. Je signaleert ontwikkelingen en groeikansen in de markt die van toegevoegde waarde zijn voor Pure Ingredients en levert een proactieve bijdrage aan marktonderzoek. Je bent verantwoordelijk voor het sourcen van leveranciers, waarbij uitstekende communicatieve vaardigheden een absolute must zijn. Je onderhandelt voor de best mogelijke prijs en voorwaarden, beheert inkoopcontracten en fungeert als eerste aanspreekpunt voor leveranciers. Je denkt in mogelijkheden en niet in obstakels.


Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de inrichting van het gehele logistieke proces, zodat de producten tijdig en conform alle kwaliteitseisen klaarliggen voor levering naar de klant. Plannen en organiseren is voor jou dan ook niet onbekend. Met oog voor resultaat, ben je een echte teamplayer. Je werkt dagelijks intensief samen met diverse afdelingen (denk aan Marketing, Sales, QM, Productie) om de gestelde doelstellingen te behalen. Je zorgt voor een juiste inkoopadministratie en rapporteert aan de Directeur Productie.


Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de food en herken jij jezelf in bovenstaand profiel?
Fungeer jij op HBO-niveau (bij voorkeur een afgeronde technische/bedrijfskundige HBO-opleiding), beheers je de Nederlandse en Duitse taal en ben je bekend met onderhandelingstactieken in diverse landen?


Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden jou een strategische spilfunctie binnen een internationaal georiënteerde onderneming. Deze functie richt zich op een breed en afwisselend takenpakket, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. De bedrijfscultuur is informeel, familiair en hecht veel waarde aan het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid. We kijken er naar uit om jou te leren kennen als jij jouw ambities en ervaring met ons wilt delen!

Reageren?
Ben jij enthousiast geworden? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Strategisch Inkoper! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy