Traditional Salesmanager Europe

Traditional Salesmanager Europe

Bedrijfsprofiel

Al sinds 1993 produceert Pure Ingredients smaakvolle gerechten uit verschillende internationale keukens. Met een grote diversiteit aan hoogwaardige en unieke producten is Pure Ingredients marktleider op de halalmarkt. De producten zijn bedoeld voor iedereen die snel en gemakkelijk iets lekker anders op tafel wil. Om onze groeidoelstellingen te realiseren, zijn wij op zoek naar een

Traditional Salesmanager Europe

 

Wat ga je doen?

Je doet uitgebreid field research en formuleert op basis hiervan jouw salesplan voor de Europese (halal) foodmarkt. Je maakt dit concreet middels accountplannen en bijbehorende salesdoelstellingen en draagt zorg voor realisatie hiervan. Je benadert en bezoekt internationale accounts om het productassortiment van Pure Ingredients te introduceren, upgraden en uit te bouwen. Je rapporteert je resultaten direct aan de Directeur Traditional Sales en geeft leiding aan een team Traditional Sales Representatives (nog te werven).

Deelname aan beurzen en/of netwerkbijeenkomsten is een vast onderdeel van de functie van Traditional Salesmanager Europe, alsook de bereidheid om veel te reizen.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je hebt een commerciële achtergrond
  • Je bent ervaren in de food, bij voorkeur in de halal-food markt
  • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring
  • In bezit van rijbewijs B en bereid om veel te reizen (Europa)
  • Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van een vreemde taal is een pré
  • Je bent gewend te werken met een sales informatie systeem
  • Jouw succesformule is een combinatie van inlevingsvermogen, enthousiasme en communicatieve vaardigheden. Je  bent pragmatisch en ondernemend en weet anderen te overtuigen en voor je te winnen. Jij als leider herkent talent en haalt het beste in je team naar boven.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een gevarieerde internationale functie binnen een onderneming waar verschillende smaken en culturen niet vreemd zijn. Deze functie richt zich op het aanboren van een nieuwe markt met een breed en afwisselend takenpakket, waarbij op alle niveaus en met diverse disciplines wordt samengewerkt. De bedrijfscultuur is informeel, familiair en hecht veel waarde aan het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid. We staan om jou te springen als jij jouw ambities en ervaring met ons wilt delen!

Reageren?

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Traditional Salesmanager Europe! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy