Winkel Accountmanager Retail

Winkel Accountmanager Retail

Bedrijfsprofiel

Al sinds 1993 produceert Pure Ingredients smaakvolle gerechten uit verschillende internationale keukens. Met een grote diversiteit aan hoogwaardige en unieke producten is Pure Ingredients marktleider op de halalmarkt. De producten zijn bedoeld voor iedereen die snel en gemakkelijk iets lekker anders op tafel wil. Om onze groeidoelstellingen te realiseren, zijn wij voor de regio Zuid-West Nederland in combinatie met België op zoek naar een Winkel Accountmanager Retail

 

Wat ga je doen?

In deze functie bezoek je supermarkten in Zuid-West Nederland en België om het productassortiment van Pure Ingredients te introduceren, upgraden en uit te bouwen. Tevens initieer en realiseer je (product)innovaties en tailormade activiteiten op de winkelvloer. Ontwikkelingen binnen de markt volg je nauwgezet en je ontwikkelt ideeën om hier op in te springen (nieuwe producten, concepten en marketingactiviteiten). Deelname aan beurzen en/of netwerkbijeenkomsten is een vast onderdeel van de functie van Winkel Accountmanager, alsook het meehelpen organiseren. In deze functie werk je intensief samen met andere Winkel Accountmanagers en rapporteer je aan de Salesmanager Retail Nederland & België.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau
  • Je bent ervaren in de supermarktbranche en/of commerciële buitendienst en hebt een passie voor (frozen) food)
  • Woonachtig in de omgeving van Breda en bij voorkeur fulltime beschikbaar (40 uren)
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Franse taal is een pré
  • In bezit van rijbewijs B en bereid om te reizen, incidenteel evt. met overnachting
  • Je bent gewend te werken met een sales informatie systeem
  • Jouw succesformule is een combinatie van inlevingsvermogen, enthousiasme en communicatieve vaardigheden. Je  bent pragmatisch en ondernemend en functioneert prima binnen een team.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een gevarieerde functie binnen een internationaal georiënteerde onderneming. Deze functie richt zich op een breed en afwisselend takenpakket, waarbij op alle niveaus en met diverse disciplines wordt samengewerkt. De bedrijfscultuur is informeel, familiair en hecht veel waarde aan het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid. We staan om jou te springen als jij jouw ambities en ervaring met ons wilt delen!

Reageren?

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Winkel Accountmanager Retail! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy