Winkelaccountmanager Retail regio Oost-Nederland (m/v)

Winkelaccountmanager Retail regio Oost-Nederland (m/v)

Geïnspireerd door uiteenlopende windstreken, produceren wij al sinds 1993 producten uit verschillende keukens die de basis vormen voor overheerlijke gerechten. Pure Ingredients groeide - aanvankelijk onder de naam Mekkafood - al snel uit tot marktleider op de halalmarkt. Inmiddels is ons aanbod uitgegroeid tot een uniek merkportfolio met een toegankelijk assortiment voor iedereen die zo nu en dan iets anders op tafel wil.

Om onze groeidoelstellingen te kunnen realiseren en ons team te versterken, zijn wij voor de regio Oost op zoek naar een

WINKELACCOUNTMANAGER RETAIL REGIO OOST-NEDERLAND (m/v, fulltime)

Wat ga je doen?

In deze functie bezoek je supermarkten in Nederland (regio Oost) om het productassortiment van Pure Ingredients te introduceren, upgraden en uit te bouwen. Tevens initieer en realiseer je (product)innovaties en tailormade activiteiten op de winkelvloer. Ontwikkelingen binnen de markt volg je nauwgezet en je ontwikkelt ideeën om hier op in te springen (nieuwe producten, concepten en marketingactiviteiten). Deelname aan beurzen en/of netwerkbijeenkomsten is een vast onderdeel van de functie van Winkelaccountmanager, alsook het meehelpen organiseren.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Minimaal een afgeronde commerciële MBO opleiding (niveau 4) en een HBO werkniveau
  • Woonachtig in de omgeving Arnhem/Apeldoorn
  • Passie voor (frozen) food. Reeds opgedane ervaring in de retail (supermarkten) is een pré
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Basiskennis van de Duitse taal is een pré
  • In bezit van rijbewijs B en bereid om te reizen, incidenteel evt. met overnachting (binnenland)
  • Je bent gewend te werken met een sales informatie systeem
  • Jouw succesformule is een combinatie van inlevingsvermogen, enthousiasme en communicatieve vaardigheden. Je  bent pragmatisch en ondernemend en functioneert prima binnen een team.

Wat kunnen wij jou bieden?

Je komt te werken in een inspirerende omgeving, binnen een gemotiveerd team. Je hebt vrijheid en er is ruimte voor creativiteit. Tot slot ontvang je een marktconforme beloning en een uitstekende bonusregeling.

Reageren

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Winkelaccountmanager! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu t.a.v. de afdeling HR.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy