Winkelaccountmanager Retail regio Zuid-Nederland  (m/v, fulltime)

Winkelaccountmanager Retail regio Zuid-Nederland (m/v, fulltime)

“Continu inspelend op de behoeftes van een veranderende maatschappij, streven wij naar een wereld waarin gemak in één adem wordt genoemd met verantwoord, smaakvol en divers.”

Al sinds de oprichting in 1993 produceert Pure Ingredients diverse gerechten uit verschillende keukens. Destijds begonnen onder de naam Mekkafood, is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot marktleider op de halalmarkt. Tegenwoordig biedt Pure Ingredients een uniek merkportfolio met een toegankelijk assortiment voor iedereen die zo nu en dan eens ‘iets anders’ op tafel wil.

Wat ga je doen?

In deze functie bezoek je supermarkten in Nederland (regio Zuid) om het productassortiment van Pure Ingredients te introduceren, upgraden en uit te bouwen. Tevens initieer en realiseer je (product)innovaties en tailormade activiteiten op de winkelvloer. Ontwikkelingen binnen de markt volg je nauwgezet en je ontwikkelt ideeën om hier op in te springen (nieuwe producten, concepten en marketingactiviteiten). Deelname aan beurzen en/of netwerkbijeenkomsten is een vast onderdeel van de functie van Winkelaccountmanager, alsook het meehelpen organiseren.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Minimaal een afgeronde commerciële MBO opleiding (niveau 4) en een HBO werkniveau
  • Het betreft een juniorfunctie
  • Woonachtig in Zuid-Nederland
  • Passie voor (frozen) food. Reeds opgedane ervaring in de retail (supermarkten) is een pré
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Basiskennis van de Duitse taal is een pré
  • In bezit van rijbewijs B en bereid om te reizen, incidenteel evt. met overnachting (binnenland)
  • Je bent gewend te werken met een sales informatie systeem
  • Jouw succesformule is een combinatie van inlevingsvermogen, enthousiasme en communicatieve vaardigheden. Je  bent pragmatisch en ondernemend en functioneert prima binnen een team.

Wat kunnen wij jou bieden?

Je komt te werken in een inspirerende omgeving, binnen een gemotiveerd team. Je hebt vrijheid en er is ruimte voor creativiteit. Tot slot ontvang je een marktconforme beloning en een uitstekende bonusregeling.

Reageren

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe Winkelaccountmanager! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar jobs@pureingredients.eu t.a.v. de afdeling HR.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy