Pure Ingredients benoemt nieuwe CEO

Pure Ingredients benoemt nieuwe CEO

14 april 2023

Jos Bongers wordt per 1 mei de nieuwe CEO van Pure Ingredients. Hij wordt verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van Pure Ingredients. De benoeming volgt na het besluit van Wout van Eeuwijk om een stapje terug te doen. Van Eeuwijk blijft onderdeel van Pure Ingredients en zal de nieuwe CEO en het Directieteam ondersteunen.

Wout van Eeuwijk over het aanstellen van een nieuwe CEO: “In 30 jaar is Pure Ingredients uitgegroeid tot een bedrijf met 3 productielocaties, 200 medewerkers en maken we consumenten dagelijks blij met onze heerlijke producten. Hoewel ik altijd een onderdeel zal blijven van Pure Ingredients, draag ik met veel vertrouwen de dagelijkse leiding over aan Jos, die de verdere groei van Pure Ingredients gaat bewerkstelligen.”

Jos Bongers heeft gedurende zijn carrière als Operations Directeur, COO en CEO kennis verzameld op het gebied van de ontwikkeling en groei van diverse bedrijven. Deze kennis zal hij inzetten om de verdere groei van Pure Ingredients te realiseren. Jos Bongers: “Ik ben blij dat ik het stokje van Wout mag overnemen. Met mijn ervaring hoop ik de volgende stappen te zetten om de groei van Pure Ingredients te verwezenlijken en Pure Ingredients verder op de kaart te zetten als dé marktleider op het gebied van halal frozen food.”

Terug naar nieuwsoverzicht
Pure Ingredients benoemt nieuwe CEO