Onze merken

Onze merken

Ons assortiment bevat merken die varieren van traditionele Nederlandse specialiteiten tot unieke gerechten uit verschillende wereldkeukens. Hoewel elk merk een andere insteek heeft, delen ze drie gemeenschappelijke kenmerken die de basis vormen voor al onze producten. Zo zijn onze specialiteiten gemakkelijk te bereiden, op smaak gebracht met verfijnde kruiden en specerijen, en bovenal van hoogstaande kwaliteit.

Lekker&Anders

De specialiteiten van Lekker&Anders zijn eenvoudig en snel te bereiden, ontzettend lekker en nét even wat anders dan je gewend bent. Lekker&Anders staat voor zorgeloos genieten van de meest verfijnde wereldse smaken. Lekker&Anders koop je gewoon bij je supermarkt.

Bezoek de website

Mekkafood

Als marktleider op het gebied van vriesverse halal producten, biedt Mekkafood een breed assortiment aan halal snacks en maaltijdcomponenten. Alle specialiteiten worden bereid met de grootste zorg én de meest verfijnde ingrediënten. Mekkafood is voor iedereen toegankelijk.

Bezoek de website

Herrenhof

Onze oosterburen gaan steeds vaker op vakantie naar onze kuststreek. Hierdoor raken ze steeds bekender met onze eetcultuur en verzot op onze snacks. Herrenhof richt zich op de Duitse grensregio met een zorgvuldig samengesteld assortiment van Nederlandse snacks. Met Herrenhof brengen we het vakantiegevoel thuis.

Bezoek de website

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy