Kwaliteit en innovatie

Kwaliteit en innovatie

Het registratie- en controlesysteem van Pure Ingredients is opgezet aan de hand van de hoogste standaarden, waaronder IFS en HACCP normeringen. Daarnaast hebben we een een halal-norm voor de islamitische markt aan onze kwaliteitsgarantiesystemen toegevoegd. Samen met het kwaliteits- en hygiënebeleid garandeert het controlesysteem een transparant en waterdicht productieproces. Zelfs jaren na productiedatum kunnen wij aan de hand van gegevens onweerlegbaar aantonen, dat het halal product geheel volgens de kwaliteits- en geloofsvoorschriften geproduceerd en is verwerkt. Op deze manier waarborgen we te allen tijde de voedselveiligheid en kwaliteit van alle producten.

Halalwaardigheid

Pure Ingredients opereert internationaal maar heeft bijzonder veel aandacht voor de lokale wensen en behoeften van de afnemers en consumenten. Eén van de belangrijkste pijlers van Pure Ingredients is de halalwaardigheid van het assortiment. Dit wordt uitstekend gewaarborgd door de Duitse halal-keuringsdienst Halal Europe. Als extra service en garantie naar onze halal consumenten en afnemers in de Benelux - hebben we ook een Nederlandse halal certificeringsdienst aangesteld. In Nederland werken we samen met de oudste halal keuringsdienst van Nederland: Halal Quality Control (HQC), gevestigd in Den Haag. Hierdoor zijn we de eerste én enige halalproducent die uitsluitend halal produceert én door twee onafhankelijke en hoogwaardige halal-certificerende instellingen op halalwaardigheid wordt getoetst.

Klik hieronder om de certificaten te downloaden:

De eerste halal bitterbal

arrow-left

Innovatie

Innovatie vormt de basis van onze organisatie. Dit begon in 1993 met het ontwikkelen van een totaal nieuwe productcategorie. Anno nu werken we continu aan vernieuwende producten voor iedereen die zo nu en dan eens wil variëren. Dit doen we door trends te signaleren en deze te vertalen naar producten die tegemoet komen aan de wensen en behoeften van de consument.

Duurzaamheid

Wij streven naar een betere toekomst voor iedereen. Dit doen we door onze impact op het milieu te verkleinen en onze positieve maatschappelijke impact te vergroten. Zo hebben we geïnvesteerd in een warmtekrachtkoppeling waardoor energieverspilling en CO² -uitstoot tot het minimum wordt beperkt. Daarnaast sponsort Pure Ingredients met haar merken zorgvuldig geselecteerde maatschappelijke initiatieven.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy