Lekker&Anders introduceert Falafel Pizza

Lekker&Anders introduceert Falafel Pizza

16 april 2018

Lekker&Anders, een merk van snack- en pizzaproducent Pure Ingredients, heeft opnieuw een unieke variant aan haar assortiment toegevoegd: de Falafel Pizza. Sinds de intrede van Lekker&Anders binnen de Nederlandse retail in 2015 heeft het merk zich ten doel gesteld het vriesversschap te verrijken met diverse smaken uit verschillende wereldkeukens. Na de succesvolle introductie van de Turkse Pizza en de Döner Pizza, wordt er nu een derde variant aan het assortiment toegevoegd.

De inspiratie voor de Falafel Pizza zijn de gelijknamige balletjes van kikkererwtenpuree, oorspronkelijk overgewaaid vanuit de Libanese keuken. Falafel wordt traditioneel gegeten in pitabrood met een frisse yoghurtsaus. De vegetarische pizza is rijkelijk belegd met falafel, houmous, rode ui, mozzarella en fijngehakte peterselie. Mede door de flinterdunne bodem is de pizza snel en eenvoudig te bereiden. De Falafel Pizza is vanaf april verkrijgbaar bij Albert Heijn en vanaf mei bij Plus.  

Na de introductie van de maaltijdcomponent Falafel in September 2017, claimt Lekker&Anders met de Falafel Pizza hiermee wederom haar positie als een jong en innovatief merk. Het bedrijf Pure Ingredients bewijst hiermee tevens dat het als geen ander consumentenbehoeften en trends weet te vertalen naar een onderscheidend productportfolio.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Lekker&Anders Falafel Pizza
Nieuw Lekker&Anders Falafel Pizza

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy