Lekker&Anders introduceert nieuwe snackinnovatie

Lekker&Anders introduceert nieuwe snackinnovatie

26 juni 2017

Geheel passend bij de temperaturen van de afgelopen weken introduceert het jonge, innovatieve merk Lekker&Anders een nieuwe specialiteit voor het barbecueseizoen: de Adana Kebab. Maar pas op, deze Oriëntaalse spiesen zijn niet alleen geschikt voor de barbecue, ze kunnen ook probleemloos in de pan bereid worden. Dat maakt de Adana Kebab lichtelijk seizoensgebonden maar voornamelijk het hele jaar door een must om in de vriezer te hebben. Door de snelle en eenvoudige bereidingswijze is de Adana Kebab ideaal als maaltijdcomponent bij een rijstgerecht of als fingerfood op ieder feestje.
 
De stad Adana, waar de Adana Kebab haar herkomst kent, staat niet alleen bekend om haar heerlijke keuken. Tevens is het een unieke reisbestemming doordat de stad een rijke historie en een bruisend stadsleven weet te combineren. Nu brengt Lekker&Anders de smaak van de stad naar het vriesversvak en maakt hiermee de belofte ‘wereldse smaken’ eens te meer waar.  Een consumenteneenheid bevat 10 Adana Kebabs, gespiesd en stevig gekruid. Marktleider Albert Heijn heeft het product inmiddels al opgenomen in het assortiment. 
 

Terug naar nieuwsoverzicht
Pure Ingredients - Lekker&Anders! - Adana Kebab
Pure Ingredients - Lekker&Anders! - Adana kebab packshot

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy