Lekker&Anders verwelkomt vegetarische variant op de Turkse pizza

Lekker&Anders verwelkomt vegetarische variant op de Turkse pizza

25 juli 2017

De traditionele Turkse Pizza, ook wel Lahmacun genoemd, is al sinds de introductie het meest populaire product in het assortiment van Lekker&Anders. De pizza bestaat uit een flinterdunne deegbodem met een topping van tomaat, paprika, ui en rundvlees. Sinds kort kunnen het groeiend aantal vegetariërs en flexitariërs ook van deze populaire pizza genieten. In de loop van het tweede kwartaal is namelijk de Vegetarische Turkse Pizza bij marktleider Albert Heijn geïntroduceerd. 
 
De Turkse Pizza kenmerkt zich door de vele twists die je aan het product mee kunt geven. Beleg de Turkse Pizza op de traditionele manier met Peterselie en citroen of experimenteer bijvoorbeeld met fetakaas, granaatappelpitjes, yoghurt-dressing en rucola.  De Turkse Pizza wordt niet zoals een Italiaanse pizza in stukken gesneden maar wordt opgerold en gegeten als een wrap. Om die reden, in combinatie met de snelle en eenvoudige bereidingswijze, zet je binnen no-time een uitgebalanceerde en volwaardige maaltijd op tafel voor jong en oud.

De Vegetarische Turkse Pizza bevat vanzelfsprekend geen vleescomponenten of dierlijke toevoegingen. In plaats van de traditionele topping van gehakt wordt bij deze variant gewerkt met een topping op basis van sojabonen. Op die manier komt de Turkse Pizza qua bite en optisch zo dicht bij het origineel, dat zelfs de échte vleesliefhebber deze nieuwe innovatie van Lekker&Anders niet kan weerstaan. Een verpakking bevat 2 Vegetarische Turkse Pizza’s van 175g.

Terug naar nieuwsoverzicht
Pure Ingredients - Turkse Vegetarische Pizza slider
Pure ingredients Vegetarische Turkse Pizza packshot