NIEUW: Frikandel Speciaal Pizza en Burger Pizza

NIEUW: Frikandel Speciaal Pizza en Burger Pizza

17 juli 2018

Pure Ingredients introduceert ludieke Foodfestival-innovatie nu ook binnen retail

Pure Ingredients, producent van diepvriessnacks en pizza’s, heeft na de officiële introductie op Foodfestival Spijs twee unieke pizzavarianten officieus op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de Burgerpizza en de Frikandel Speciaal Pizza. Deze twee unieke pizza-varianten, ontwikkeld door eigenaar en oprichter Wout van Eeuwijk, zullen de komende periode tijdelijk in de schappen te vinden zijn bij enkele Plus supermarkten van Geert Benders. Zo maakt Pure Ingredients de twee streetfoodpizza’s beschikbaar voor een breder publiek.

De twee pizza-varianten, bestaande uit een receptuur op basis van de alom bekende Hela-currysaus, tevens uit het Limburgse Venlo, werden met een knipoog gepresenteerd op Foodfestival Spijs. Reden hiervoor was de uitgeschreven wedstrijd om de nieuwe Venloose snack, waarbij de twee ondernemers Wout van Eeuwijk (Pure Ingredients) en Hay Thissen (Hela) samen deel van de jury vormden. Na het beoordelen van de vele inzendingen, werden op ludieke wijze de twee eigen inzendingen gepresenteerd.

Pure Ingredients is van plan de twee Streetfood-pizza’s na de test in de retail tevens beschikbaar te stellen voor de festivalcateraar. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Frikandel speciaal pizza
Burger pizza
Burger pizza frikandel speciaal pizza