Nieuw: Lekker&Anders Snacklijn

Nieuw: Lekker&Anders Snacklijn

20 november 2023

Nieuw: Lekker&Anders Snacklijn

Nettetal- Venlo – In november lanceert Pure Ingredients een nieuwe snacklijn onder het merk Lekker&Anders. Pure Ingredients speelt daarmee in op de behoeften en wensen van de frituursnackconsument.

Opvallend lekker

De afgelopen jaren zag Pure Ingredients een verschuiving ontstaan binnen de snackcategorie richting het oven- en airfryersegment en de plant-based producten. Pure Ingredients zag hierdoor ruimte voor een nieuwe snacklijn. De producten uit de Lekker&Anders snacklijn zijn ontwikkeld met als belangrijkste uitgangspunten: goede kwaliteit en smaak. De pay-off van de nieuwe snacklijn ‘opvallend lekker’ sluit dan ook naadloos aan bij die gedachte.

Assortiment

Het nieuwe Lekker&Anders assortiment bestaat uit Burgers, Frikandellen, Chili Ribs, Chicken Sticks, Chicken Nuggets en Chicken Burgers. Als extra pluspunt kunnen de kipsnacks zowel in de frituur als in de oven of airfryer bereid worden. In de toekomst wil Pure Ingredients meer vernieuwende snacks aan het assortiment toevoegen.

De Lekker&Anders snacklijn is vanaf nu verkrijgbaar bij Plus, Coop, Hoogvliet, DeKaMarkt, Nettorama, Boon’s Markt en Poiesz.

Terug naar nieuwsoverzicht
Lekker&Anders Snacklijn