Primeur: Lekker&Anders brengt falafel naar het vriesversschap

Primeur: Lekker&Anders brengt falafel naar het vriesversschap

24 oktober 2017

Na het grote succes van de vegetarische Turkse pizza introduceert Lekker&Anders wederom een vegetarische specialiteit: Falafel. Dit van oorsprong Libanese gerecht is een mix van gepureerde kikkererwten en mediterrane kruiden. Kikkererwten zijn ontzettend gezonde peulvruchten met een hoge gehalte aan plantaardige eiwitten. Falafel is dus dé ideale vleesvervanger voor vegetariërs om aan de dagelijkse portie eiwitten te komen maar ook niet-vegetariërs zijn fan van deze heerlijke snack.

Steeds meer mensen kiezen voor een dagje zonder vlees. Onze nieuwe aanwinst, falafel naar authentiek recept, maakt gevarieerd vegetarisch eten nog makkelijker. Heerlijk met rijst, couscous of lekker makkelijk in een pitabroodje met rauwkost en een sausje. 

Door de snelle en eenvoudige bereidingswijze is de falafel een must om in de vriezer te hebben. Even bakken in de pan of opwarmen in de oven en klaar! Nu voor het eerst verkrijgbaar in het vriesversschap. Een verpakking bevat 400g falafel.
 

Terug naar nieuwsoverzicht
Lekker&Anders introduceert wederom een vegetarische specialiteit: Falafel

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy