Winnaar Beste Introductie 2019: Lekker&Anders Volkoren Turkse Pizza!

Winnaar Beste Introductie 2019: Lekker&Anders Volkoren Turkse Pizza!

28 februari 2020

VENLO - De Lekker&Anders Volkoren Turkse Pizza is door de jury beoordeeld als Beste Introductie 2019. René van Appeldorn, operationeel directeur en Anouk Gatzen, trade marketeer bij Pure Ingredients, zien de prijs als een compliment voor hun productinnovaties.

Wat is jullie eerste reactie op het winnen van de Beste Introductie?

Van Appeldorn: “Wij zijn enorm vereerd dat wij zijn uitgeroepen tot winnaar van de Beste Introductie-award met onze Lekker&Anders Volkoren Turkse Pizza! Het is voor ons een blijk van waardering en een bevestiging dat gericht ontwikkelen voor een speciaal segment beloond wordt.”

Waarom denken jullie dat jullie klanten het product hebben gekozen tot Beste Introductie 2019?

Gatzen: “De Volkoren Turkse Pizza borduurt voort op het succes van de alom bekende Turkse Pizza, die we met Lekker&Anders groot hebben gemaakt in de Benelux en Duitsland. De volkorenvariant maakt de Turkse Pizza beschikbaar voor een groter publiek, daar het valt in de richtlijnen van de Gezonde Schoolkantine. Daarmee hebben we een product gecreëerd dat niet alleen erg lekker is, maar ook past binnen een gebalanceerd en gezond dieet.”

Wat zijn de plannen met dit product voor aankomend jaar?

Van Appeldorn: “Via schoolcatering en bedrijfscatering gaan we het product nog breder wegzetten. Ook gaan we ons in 2020 oriënteren op de markt van de Gezonde Sportkantine, waar de wens uitgesproken is om de menukaart te verrijken met gezonde alternatieven op het traditionele aanbod. Echter, het aanbod aan hippe en trendy producten die ook nog eens gezond zijn blijft achter op de vraag.”

Hoe geven jullie invulling aan de ondersteuning?

Gatzen: “Bij de introductie van Lekker&Anders in het foodservicekanaal hebben we klanten de mogelijkheid geboden om unieke Lekker&Anders pizzapannen af te nemen. Deze worden gebruikt om op een eenvoudige en snelle manier de pizza’s te bereiden. Daarmee zetten we het weg als fullserviceconcept inclusief POS-materiaal en handige serveercups. Tevens hebben we meerdere foodtrucks geplaatst bij groothandels ter ondersteuning van de Lekker&Anders pizzarange.”

Wat mogen we dit jaar weer aan mooie introducties verwachten?

Van Appeldorn: “Als welkome toevoeging op ons Turkse Pizza-assortiment hebben we begin dit jaar op de Horecava kenbaar gemaakt drie kebabvarianten te introduceren binnen Foodservice. Het gaat om de Kip Kebab, Beef Kebab en unieke Vega kebab. Ook hebben we de inmiddels bekende Frikandelburger gelanceerd en komen we met een unieke Garlic Flatbread voor de gastronomie.”

Bron: Levensmiddelenkrant, editie Februari 2020. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Volkoren